Lunch In Haarlem: De Leukste Plekken

Published Sep 29, 20
5 min read

Restaurant En Lunch - Haarlem: DinerGelukkig mogen we u als gast weer ontvangen op het mooiste horecaplekje van Haarlem.Het terras staat weer helemaal voor u klaar aangekleed met prachtige olijfbomen.Ook hebben we nu mooie tafels aan de kade voor u.Reserveren doen we alleen voor de tafels binnen en voor het terras.Mocht u op het terras willen zitten kom dan gezellig langs en dan kunnen we terpleke een leuk tafeltje voor u regelen.Tot snel en vriendelijke groet,TEAM ZUIDAM .

Dagje shoppen in Haarlem? Dit zijn 5 leuke lunch hotspots in Haarlemmytravelboektje.comRestaurant De Zeeuw Haarlem – Kitty's Favoriteskittysfavorites.nl


Haarlem is een culinaire stad met ook voor vega(n)s veel opties. restaurants Haarlem. En het valt me op dat je in Haarlem op steeds meer plekken kan genieten van vegan eten. In deze blog laat ik jullie de vegan plekjes van Haarlem zien waar ik heb gegeten en die ik jullie kan aanraden.

Deze blog had ik klaar toen Corona net in Nederland de kop op stak. Ik dacht toen ‘misschien nog maar even wachten met het plaatsen van deze blog’. En nu heb ik toch besloten om de blog te delen. Juist omdat we deze vegan hotspots kunnen steunen. Daarom heb ik als Corona update erbij gezet of er eten afgehaald kan worden.

Hotspots Voor Lunchen In Haarlem

Verder, houd vol, houd afstand en blijf zoveel mogelijk thuis! ‘De Wereld van Jansje’ lijkt vanuit de grote winkelstraat vooral op een winkel. Maar achterin zit een heerlijke biologische lunchroom. Zowel in de winkel en als in de lunchroom wordt samengewerkt met mensen met een beperking. Op de kaart staan meerdere vegan opties.

En ik had toen een heerlijke grote pita met falafel om mee te nemen. Ook kan je binnen aan het raam zitten (als er plek is). Naast pita’s met falafel maken ze ook hummus bowls; die wil ik graag ook nog een keer proberen. Corona update: Chickpea is open voor afhaal www.chickpea.nu Kleine Houtstraat 2a, www.chickpea.nu Een hip restaurantje in het centrum van Haarlem dichtbij de Grote Markt.

De tafeltjes zowel binnen als buiten vind ik zelf wel wat aan de kleine kant, de maaltijden zijn daarentegen wel weer lekker royaal! Bij By Lima kan je ontbijten, lunchen, borrelen of genieten van een kopje thee met een lekker stukje vegan taart (wijnbar Haarlem ).In de zelfde straat als By Lima (richting de Grote markt) zit de fair fashion winkel Brand Mission.

De Leukste Restaurants Met Kinderen!

12x Leukste restaurants in Haarlem - Haarlem City Bloghaarlemcityblog.nlRestaurant Variee in Haarlem - Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren - TheFork (voorheen IENS)thefork.nl


Niet iets nieuws nodig, maar wel op zoek naar een lekkere trui of een vrolijk zomerjurkje; Haarlem zit ook vol ook met tweedehands winkeltjes 😉Corona update: bij ByLima kan je eten afhalen en ook hebben ze tijdelijk een bezorgservice By Lima, Zijlstraat 65 Haarlem, Bij Anne & Max kan je overdag genieten van een ontbijt, lunch, taartje of borrel.

Allemaal erg lekker! De vegan High Tea van Anne & Max wil ik graag nog een keer proberen 😊 Bij de High Tea krijg je onder andere huisgemaakte vegan chocolade taart (daar ben ik dol op), roze koeken, soep en verschillende bruschettas. Anne & Max zit schuin tegenover By Lima en dus ook dicht bij de fair fashion winkel Brand Mission.

Ze hebben veel plekken bij het raam en bij mooi weer kan je ook buiten zitten op een smal terrasje. Ik heb hier een hele lekkere açai bowl gegeten, maar de kaart is inmiddels veranderd waardoor deze bowl niet meer op de menukaart staat. Op de menukaart staan wel andere vegan opties voor ontbijt, lunch, borrel en lekkere sapjes en smoothies, deze heb ik zelf nog niet geprobeerd.

Hotspots Haarlem! 16x Uit Eten, Lunchen En Borrelen

Corona update: volgens mij heeft Blender geen afhaal of bezorg opties Blender, Kleine Houtstraat 138 Haarlem, www.blender-haarlem.nl Een populaire pizzeria met meerdere vegan opties op de kaart. Zoals een risotto funghi en ananas-basilicum ijs. Ook kan je pizza’s veganizen, door kaas te vervangen door vegan kaas en bijvoorbeeld kip te vervangen door kip van de vegetarische slager (je pizza wordt zo wel iets duurder).

Je krijgt dan namelijk een pizza met een gat erin… Doe mij maar een hele pizza 😛 Woodstone is een druk restaurant waar je niet kan reserveren (of je moet met 6 of meer zijn). Corona update: Woodstone bezorgt nu Woodstone, Hortusplein 2 Haarlem, Een Italiaans restaurant in het centrum van Haarlem.

Zelf heb ik hier alleen de pizza funghi geprobeerd. Lekker, maar ik vond dat er voor een pizza funghi wel wat weinig paddenstoelen op zaten (mogelijk doordat het er echt heel druk was op het moment dat wij er waren?). Het restaurant is van binnen groter dan je vanaf de buitenkant denkt.

Vegan Eten In Haarlem

Bij de ingang kan het namelijk best druk zijn met mensen die een plekje willen of juist pizza komen afhalen. Populaire zaak dus reserveren als je er wilt eten! Corona update: bij Novecento kan je pizza bestellen die ze laten thuis bezorgen Ristorante Novecento, Gierstraat 66, Haarlem, Sla is een biologische saladebar waar ze veel heerlijke vegan opties hebben.

In het langsfietsen vond ik het er nooit echt gezellig uitzien. Maar toen ik een keer samen met vriendinnen snel wat gezonds wilde eten voor het sporten, en al een paar keer heel lekker bij SLA in Den Haag had gegeten, ben ik er toch naar binnen gegaan. En wat bleek, binnen zit je er eigenlijk erg leuk.

Corona update: SLA is in Haarlem open voor het afhalen of laten bezorgen van een lekkere salade SLA, Kruisweg 68B Haarlem (dichtbij het station), www.ilovesla.com Net als in andere grote steden zit er ook in Haarlem een Bagels & Beans. Zelf vind ik de bagel met humus erg lekker.

9 X Plekken Om Lekker Te Lunchen In Haarlem

Corona update: de Bagels & Beans in Haarlem is op het moment dat ik dit schrijf niet open Bagels & Beans, Gierstraat 49 Haarlem, www.bagelsbeans.nl Een kleine biologische frietzaak dicht bij het station van Haarlem, met lekkere friet en vegan mayo. Ook hebben ze vegan kroketten maar die heb ik nog niet geprobeerd.De eerste keer dat ik hier een frietje heb gehaald was vlak voordat ik bij mijn ouders ging eten.

More from Wijnbar, Tapas, Lunchen

Navigation

Home

Latest Posts

Barista Cursus Eindhoven

Published Aug 06, 21
6 min read

Wat Is Barista Oat

Published Jul 03, 21
10 min read

De Leukste Restaurants Met Kinderen!

Published Jun 26, 21
5 min read