Restaurants In Haarlem - De Beste Restaurants, Direct Te Boeken

Published Jan 21, 21
5 min read

Lunch Haarlem - De Beste Lunchroom In Het Centrum Om Te Lunchen

15 X beste restaurants in Haarlem // hotspot guide // Your Little Black Bookyourlittleblackbook.meEten bestellen in Haarlem - dit zijn de beste restaurantsgewoonwateenstudentjesavondseet.nl
Gaan! Ik ga meestal voor lunch, maar je kunt er ook terecht voor ontbijt, borrel en diner. Vet rare bao bun, maar wel lekker, haha. Ennn bestel hier home made limo! Blender (Centrum)Dit vind ik qua interieur en sfeer een beetje een simpele plek, maar het eten is hier echt goed.

Vooral in de zomer vind ik deze plek fijn, want ze hebben een leuk terras. Aanrader! Meneer Frans (Centrum)Ook dit is een van m’n favoriete adresjes; meneer Frans zit op een hele toffe locatie. Niet aan de straat en je moet ff zoeken, maarrrrr als je door (!) de interieurwinkel Van Duivenboden Interieur loopt, vind je dit fijne plekje in een binnentuin.

Ik vind het interieur niet geweldig, maar het eten is wel echt heel erg goed hier. Ik ga hier graag heen voor lunchafspraken :). Dakkas (Centrum)Jaaa, dit is pas een leuk adresje. Als je een uitstapje maakt naar Haarlem is dit wel een toffe plek om naartoe te gaan. Voor lunch, borrel en diner.

Restaurant In Haarlem? Dít Zijn Onze Favorieten

De kaart is verrassend en de gerechten zijn VET lekker. De porties mogen groter, maar ik vind het juist wel chill ofzo. Echt; I LOVE de dakkas; ook vanwege de look en de algehele sfeer die er hangt. Vooral in de zomer (maar ze zijn in de winter ook gewoon open) is deze plek heerlijk.

Het eten is lekker, de keuze is reuze en het is gewoon echt een prima plek. Als in; altijd goed. Niet speciaal, wel gewoon helemaal top. Dit is typisch een plek waar ik met m’n ouders naartoe ga, haha. En de locatie is heel handig; je vindt Volkslust op de weg naar Haarlem station.

En de salade met carpaccio ook (maar dan wel zonder rode ui). Vet fijn; bij de salades krijg je ook gewoon brood en daardoor vult het vet goed. En het brood is HEERLIJK. Kweekcafe (Noord)Dit is een soort kindercafé, maar Kinderloze Leo vind het ook een geweldige plek. Echt lekker hippie, lekker een bij elkaar geraapt zooitje, lekker vrij en los en gezellig.

De Leukste Lunchplekjes In Haarlem

En de locatie is geweldig (vooral in het voorjaar, zomer, najaar), omdat het bij de kweektuin is (loop hier ff doorheen, super mooi en bloemig) en er een kinderboerderij is. Echt, deze plek is ZO fijn. Het eten vind ik trouwens wederom niet gewelllldig, maar om koffie te drinken is het een top plek.

De 18 Beste Sushi Restaurants in Amsterdam van 2020!restoranto.comUit eten in Haarlem - Waar vind je de meest bijzondere restaurants?lunchhaarlem.nl


Midden in het centrum en echt een leuke kaart. Ik heb hier altijd lekker gegeten (vooral die vegan eiersalade is lekker)(zie foto) en zit hier regelmatig uren te werken. Wat een fijne plek! Er komen wel ook veel kinderen en interieur is misschien een klein beetje tuttig, maar het is toch wel echt een hotspot; vooral omdat de kaart zo verrassend en goed is.

Ik heb namelijk een haat-liefde verhouding met Teds. Eigenlijk klopt alles aan Teds en word ik er heel blij van; het interieur is geweldig en ik word er altijd door geïnspireerd om weer wat nieuws in huis aan te pakken. De kaart is ook gewelllllldig; ze hebben hier ALLES wat je wil.

10 X Koffie En Lunchspots In Haarlem

Het personeel is ook ontzettend leuk en tja; het klinkt allemaal fantastisch toch? Het enige nadeel vind ik dat de paar keer dat ik hier ben geweest de porties altijd tegenvallen en het eten eigenlijk ook wel gewoon echt vrij saai is? Ik had zojuist gepocheerde eieren met avocado-toast en Hollandaisesaus en het was ZO flauw ( een high tea in Haarlem).

ZO jammer. Maar; wel gewoon echt een toffe plek om naartoe te gaan, dus toch tip ik ‘m ff. Misschien ben jij niet zo’n kritische eter als ik ;-). Cleeff (Noord)Dit is momenteel m’n favoriete adresje. Je vindt Cleeff nét in Haarlem Noord en het is echt een lekkere plek.

Werkelijk alles is leuk aan Cleeff. Ga. Hier. Naartoe!

Hotspots Haarlem - De 19 Allerleukste Restaurants In Haarlem

En ik HOU er van; deze plek is zo inspirerend, groot, op een geweldige locatie (zowel in de zomer als in de winter) en ja; dit is gewoon echt een aanrader. #ookgeenfotosvan Je vindt Toujours op de grote markt en ik heb er één keer geluncht en vond dat top.

Toch kan ik niet helemaal de vinger erop leggen waarom ik deze plek niet GEWELDIG vind. Wel echt meer dan prima (een 7,5-8), maar m’n hart gaat sneller kloppen van andere plekken in dit lijstje. Maar echt; het is een prima plek om neer te strijken :D. Meer dan prima.

Maar ik voel ‘m niet zo. PS: De courgette is hier wel HEEL erg lekker. Heb jij nog een goede tip voor een leuke plek om te lunchen in Haarlem? Laat je hieronder horen! Zoals gezegd blijf ik deze lijst updaten, zodat je altijd op de hoogte bent van de leukste adresjes volgens ondergetekende ;-) - lekker ontbijt .

De Beste Restaurants Aan Het Water In Haarlem

Op naar de 40K! Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook! En ja mensen, ik heb nóg iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan.

Haarlem is een van onze favoriete steden voor een dagje shoppen en lunchen buiten Amsterdam. De stad heeft veel leuke boetiekjes leuke restaurants.Bij deze restaurants kun je lekker lunchen in Haarlem: Twee jaar geleden verhuisde ML naar een nieuw pand en opende naast het Michellinsterrestaurant ML ook een mooie bistro.

Neem plaats in een van de prachtige stijlkamers en geniet van de fijne ambiance in het 18eeeuwse pand. De lunchkaart biedt opties zoals broodjes en salades maar als je meer tijd hebt kun je ook het uitgebreidere 3-gangenmenu nemen voor EUR 35,-.In de zomer zit je hier trouwens top op het ruime terras aan de Oude Groenmarkt.

More from Brunchen, Wijnbar

Navigation

Home

Latest Posts

Barista Cursus Eindhoven

Published Aug 06, 21
6 min read

Wat Is Barista Oat

Published Jul 03, 21
10 min read

De Leukste Restaurants Met Kinderen!

Published Jun 26, 21
5 min read